DEEP INDIAN LINE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1984 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deep Indian Line. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 20:42 Heerlijk
21 mei 2024 om 20:21 Faster delivered than indicated, good quality food
18 mei 2024 om 19:58 Mintsaus smaakte niet lekker. En er zaten harde stukjes in de kebab. Normaal 5 sterren.
16 mei 2024 om 23:57 Altijd lekker hier en snel bezorg ,bedankt weer
16 mei 2024 om 19:14 Royaal en kapot lekker
8 mei 2024 om 18:14 Altijd heel erg lekker eten en hele aardige medewerker! Je kunt hier ook terplaatse eten
4 mei 2024 om 20:45 Used to be better - expensive for what it is now. Unfortunately my order was really bland and the naan bread was dried and crispy (like an old pizza). Delivery time was good.
25 apr 2024 om 22:46 Het eten is altijd heerlijk. En bezorgd met een glimlach.
25 apr 2024 om 7:31 lekker gekruid, goede smaak, grote porties!!
23 apr 2024 om 10:40 Besteld en zelf opgehaald! Bij het ophalen had meneer een glaasje mango lassi voor het wachten! Super lief en lekker! Heerlijk gegeten zag er ook erg mooi en schoon uit van binnen! Dankuwel.
12 apr 2024 om 22:28 I always love ordering from here, every dish we have tried is delicious and prepared with care. The garlic naan is the best!
11 apr 2024 om 22:38 We haalden het eten op en ze waren super gastvrij, gaven ons meteen wat drinken, heel lief! Het eten was ook erg lekker.